Elektromosautó-töltőpontok telepítése

Elektromos autó töltők telepítése, az áramellátás megtervezése, kiépítése, ELMŰ ügyintézés. Elektromos autó töltők karbantartása szervizelése.

Elektromos hálózatépítés

Villanyszerelés irodaházakban, irodákban, logisztikai központokban, társas- és családi házakban Elektromos hálózatok fenntartása, üzemeltetése. Hibák javítása. Érintésvédelmi, tűzvédelmi szabványossági, villámvédelmi felülvizsgálat.
eHáló - elektromos munkák,autótöltők
gyengeáramú hálózatépítés

Gyengeáramú hálózatépítés

Számítógép, videó, riasztó és tűzjelző hálózatok építése. Beléptetők és kaputelefonok telepítése. Gyengeáramú hálózatok üzemeltetése, hibajavítás.

Hordozható autótöltő bérbeadása

A saját fejlesztésű elektromosautó-töltőpontok bérbeadása.
mobil elektromosauto-töltőpont

Miért érdemes bennünket választani?

A szakmai tapasztalat és hitelesség párosul mozgékony rugalmas csapattal, versenyképes árakkal.

TAPASZTALAT&REFERENCIA

Nemzetközi tapasztalattal, szakértelemmel, gyakorlattal rendelkező tervezés. Mozgékony, gyors, rugalmas kivitelező csapat. Elismert referencia (Aldi, Lidl, Bosch).

KÖLTSÉGHATÉKONY KIVITELEZÉS

A legoptimálisabb megoldás, költségkímélő javaslat, optimális megoldás, hatékony kivitelezés.

TERVEZÉS & KIVITELEZÉS

Tervezéstől a kivitelezésig segítjük létrehozni a kívánt töltöpontot. A koncepciótól és a műszaki megoldástól függetlenül segítjük az elképzelés megvalósulását, legyen az otthoni, munkahelyi vagy köztéri töltőpont.

Várjuk jelentkezésüket

2330 Dunaharaszti, Bánki Donát u 8.
+36-30-933-4103
ehalo@auto-tolto.hu

eHáló

Az eHáló tevékenységét három üzletágba szerveződve végzi.
Az e-Autó üzletág látja el az elektromosautó-töltőpontok tervezésével, telepítésével illetve a saját fejlesztésű hordozható (mobil) autótöltők bérbeadásával kapcsolatos feladatokat.
Az Elektromos hálózatépítő üzletág végzi a hagyományos villanyszerelői munkákat.
A Gyengeáramú hálózatépítő üzletág a gyengeáramú hálózatok (Számítógép, videó, riasztó és tűzjelző hálózatok, beléptetők és kaputelefonok) telepítésével, üzemeltetésével foglalkozik.